От блога

Следващият курс за бъдещи родители започва на 25 август

001106

Курсът за бъдещи родители „Практическа подготовка за раждането и родителството“ провеждан в два отделни модула, вече няколко години се радва на голям успех!

Родителите споделят, че методите, подходът и атмосферата използвани в курса им дава трайни знания и умения, които след това прилагат по време на раждането и отглеждането на новороденото. Чувството за увереност им дава спокойствието да се справят с различните предизвикателства!
А в моменти на колебание, които неминуемо се появяват при всеки станал родител за първи път не се колебаят да се свържат с нас за допълнителни консултации. Така даваме възможност за продължение на курса в реална среда и подкрепяме родителите в техните преживявания, което носи истинско удовлетворение за всички!

Безплатните лекции с много рекламни материали са забавни и полезни до някъде за бременните. Но информацията получена на такива лекции често е откъслечна и противоречива. Затова ви препоръчваме да посетите цялостен систематизиран курс, в който ще бъдат разгледани всички необходими теми в съответния ред, ще бъдат предоставени необходимите материали, демонстрации и вие лично ще може да опитате различните техники и подходи. Ще ви бъдат изложени различни научно обосновани гледни точки и най-съвременните световни препоръки в областта на раждането и отглеждането на новороденото . Ще имате възможност да се запознаете с принципа на работа на родилните отделения в столицата сега. Ще получите реални отзиви и мнения от последните месеци!

Курсът, който ви предлагаме е за вас и партньорът ви – бъдете еднакво подготвени! Това е ключът към успешно родителство и семейство, което се изгражда в хармония още от бременността.

Следващият курс за бъдещи родители „Практическа подготовка за раждането и родителството“ започва на 25 август!

Модул I, Последните седмици на бременността и практическа подготовка за раждането: 25 август (събота)  и 26 август (неделя) 2018г. от 14:00 до 18:30 часа 

 Модул II, Предизвикателството да бъдеш родител в първата година на бебето!
1 септември (събота) и 2 септември (неделя) 2018г. от 14:00 до 18:30 часа

Цялата програма на курса вижте в линка.

За подробности и записвания: 0877 177 255, Blagovesta.terziyska@gmail.com

001088 001095 001099 001087

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *