BlagovestaЙога за бременни, Курсове и консултации за бременни, Консултации по кърмене и отглеждане на новороденото, Йога мама и бебе, Раждане с Дула

Завършила съм обученията  си в Европа, Индия, Америка и Австралия със сертификати от различни международни институции и организации. Работя предимно като Дула и йога инструктор. Провеждам занятия и курсове във връзка с етапите и развитието на бременността, раждането, след родилния възстановителен период, кърменето и отглеждане на новороденото. Всички занятия и курсове  са насочени към подготовката за раждането и самото раждане, като обръщам внимание на физическата подготовка, набора от необходимата за периода информация и емоционалната подготовка – преодоляването на страха, суеверията и заблудите възпрепятстващи естествения ход на бременността и раждането. Занятията са преди всичко практически насочени с продължителност час и половина, включващи физически и дихателни техники за подготовка на самото раждане, а в съботните класове и теоритични дискусии. За дамите в осмия и деветия месец от бременността предлагам специализиран клас.
По време на курсовете ще се запознаете с практическите аспекти на бременността. Със съответните процедури и действия водещи до рискове, аномалии и усложнения, както и начините за тяхното предотвратяване. До каква степен можете да разчитате на хората около вас при вземането на решения, в хода на раждането. Ролята на всеки един от присъстващите и много други полезни и практични насоки за самото раждане.