възстановяване-след-ражданеПрограма „Възстановяване след раждане“

След периода на бременността идва време да се погрижим за връщането в добра форма! Майчинството само по себе си е голямо предизвикателство. За справянето с целия спектър от емоции би ви помогнала тази програма, която ще върне самочувствието ви, ще ви даде нов поглед и идеи за здравословния ритъм на живот, ще ви подкрепя и даде сили да бъдете по-добър пример за децата си.

Програмата е групова, трае три месеца, включва 9 срещи + 1 бонус, регулярни мейли с насоки и материали, както и индивидуална подкрепа при нужда.

За кого е програмата?

Защо да изберете тази програма?

Какво включва програмата?

За водещите: Емил Терзийски и Благовеста Терзийска

Тази програма е авторска, разработена на базата на много знания придобити в различни международни обучения и програми свързани с човешкото тяло, опитът от дългогодишния ни престой в Индия, но най-ценното – личната опитност, в която сме открили как действа всяка техника. В програмата има елементи от кинези терапия, рехабилитация, йога, ресторативно движение, сакрална архитектура и други системи за работа с тялото, както и нашият над 13 годишен опит в областта.

Кога и къде се провежда? Център „Св.св. Константин и Елена“, ул. Л. Каравелов 42

Стартираме на 23.03.2019г., събота – 14:00 – 15:30 часа.

Срещите ще бъдат 9 съботи – 23 и 30 март, 6, 13 и 20 април, 11 и 18 май, и 1 и 8 юни от 14:00 до 15:30 часа. Датата за допълнителната среща ще се уточни на последната ни редовна среща от пакета.

Цени и записване: цената на програмата е 230лв.,
заплащането е преди началото на програмата по банков път.

За повече информация и записвания, моля пишете ни на: office@konstantinielena.com или blagovesta.terziyska@gmail.com

След потвърждаване на участието си в програмата ще получите въпросник, за да снемем сегашното ви състояние. Информацията в него се съхранява строго конфиденциално и в съответствие със закона за защита на личните данни.