ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Fueled by Passion, thrived by CREATIVITY, that’s the easiest wayto describe our team members. get to know us.

Благовеста Терзийска

Благовеста Терзийска Йога за бременни

Завършила съм обученията си в Европа, Индия, Америка и Австралия. Работя като Дула, Консултант по кърмене и йога инструктор. Провеждам курсове и семинари за етапите и подготовката на раждането и отглеждане на новороденото.

Рая Начева

Рая Начева Музика

Завършила Консерваторията Лас Палмас – Испания. Занимава се от 12 години с деца, ръководила музикални, образователни и терапевтични проекти за всякакви възрастови групи. В момента работи като артист в Софийската Опера.

Ана Митева

Ана Митева Танци

Завършила е Танцов Театър в НАТФИЗ. Има осъществени няколко танцови спектакли с награди в конкурси за Съвременна хореография. Преподава Съвременен Танц, Танцова Импровизация и Джаз-танц, а отскоро и – Майка!

Емил Терзийски

Емил Терзийски Йога за всички

Терапевтична йога, практики за гърба и кръста, Рехабилитация, Консултации и Индивидуални класове за опорно-двигателни, респираторни и др. проблеми. Дихателни практики – пранаяма – за напреднали. Плуване за бебета.

Радостина Янева

Радостина Янева Класическа йога

Завършила е следдипломна квалификация „Йога инструктор” към НСА. Преминала през различни форми на обучение свързани с йога. Специализирала в класическа йога от 2005г. Класове подходящи, както за начинаещи така и за напреднали.